onsdag 15 augusti 2012

Vänstervarvningen 4/8

Ja, så har vi testat på det igen, länge sen sist å inte kan jag väl säga att jag blev mer biten av denna gång. Jag HAR världens finaste hund, verkar bara inte som att alla andra kan se det ;-)

Kritiken finns nu på sidan "utställningar" och det första ordet gör mig mest fundersam...medelstor... jaja, det är domarn som dömer - eller var det domareleven som fick bestämma allt!

Annars hade det ju kunnat varit en trevlig tillställning om inte värmen varit så frånvarande och vindarna så isiga. Vi noterade också att alla "ringarna" var exakt lika stora (eller små var de ju egentligen), såg ju väldigt prydligt ut på håll, men ger det verkligen rätt förutsättningar för hundarna?? Inga problem att få ut stegen på en drever eller papillon, men för oss med modellen större var det inte lätt, dessutom var gräset halt efter allt regnande så spikskor hade varit att föredra!!

Hussen var glad ändå eftersom vi kunde fortsätta resan snabbare än beräknat. För ovanlighetens skull gick vi ut tidigt i ringen, redan som 17:e hund. De röda settrarna som vanligtvis brukar börja fick vänta till sist!

Nu laddar vi för Högbo istället, måste ju finnas nån domare med rätt glasögon på!!